Κατάλογος ενεργών πολιτικών

Όνομα Τύπος Συγκατάθεση χρήστη
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020 Πολιτική ιστοτόπου Όλοι οι χρήστες

Περίληψη

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις που θα διεξάγει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο τρέχον εαρινό εξάμηνο. Εκτάκτως για το εαρινό εξάμηνο του 2020 οι εξετάσεις  θα διενεργηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Η εξεταστική περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020 και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020.

Με την αποδοχή των όρων του κανονισμού αποκτάτε πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων της πλατφόρμας econ_classes και δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ECON_CLASSES ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 

Δείτε το πλήρες κείμενο του Κανονισμού των Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του Τμήματος.

Πλήρης πολιτική

Δηλώνοντας ότι συμφωνείτε (μπλε πλαίσιο στο τέλος αυτής της σελίδας) συνεπάγεται ότι συναινείτε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ  στους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε το Τμήμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

 

Στη συνέχεια θα μεταβείτε στη σελίδα Δήλωση συμμετοχής στις Εξ Αποστάσεως Εξετάσεις μέσα στο econ_classes, στην οποία θα πρέπει να κάνετε εγγραφή και συμπληρώνετε τα μαθήματα που προτίθεστε να συμμετάσχετε στην εξ αποστάσεως εξέτασή τους.  Η Δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις. Τα μαθήματα στις εξετάσεις των οποίων θα δηλώσετε συμμετοχή, πρέπει να συμφωνούν με τα μαθήματα που έχετε δηλώσει στο StudentWeb στο τρέχον εξάμηνο. Όσον αφορά στα μαθήματα που έχετε δηλώσει από άλλα Τμήματα παρακαλούμε να βλέπετε τις ανακοινώσεις των αντίστοιχων Τμημάτων.

 

Η διαδικασία της αποδοχής των όρων συμμετοχής και της δήλωσης συμμετοχής θα είναι διαθέσιμη από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ έως και την ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020. 

 

Ειδικές πληροφορίες για τον τρόπο εξέτασης θα αναρτηθούν και στο χώρο του κάθε μαθήματος στο econ_classes,  ακόμη και αν ο διδάσκων/διδάσκουσα επιλέξει μεθόδους εξέτασης και εκτός της πλατφόρμας econ_classes (π.χ. μέσω Zoom/WebEX ζωντανή εξ αποστάσεως εξέταση) - οι σχετικοί σύνδεσμοι θα αναρτηθούν στο χώρο του μαθήματος στο econ_classes.