Κατάλογος ενεργών πολιτικών

Όνομα Τύπος Συγκατάθεση χρήστη
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2020 Πολιτική ιστοτόπου Όλοι οι χρήστες

Περίληψη

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις που θα διεξάγει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο εαρινό εξάμηνο καθώς και την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου του 2020. Εκτάκτως για το εαρινό εξάμηνο του 2020 και την επαναληπτική εξέταση του Σεπτεμβρίου οι εξετάσεις  θα διενεργηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως. Η δήλωση αποδοχής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή της εξέτασης του πρώτου μαθήματος που θα συμμετάσχετε.

Όσοι/όσες δε συμμετείχατε στην εξεταστική του εαρινού εξαμήνου του 2020, πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους συμμετοχής για να σας επιτραπεί η πρόσβαση στην πλατφόρμα econ_classers.

Όσοι/όσες δηλώσατε αποδοχή των όρων για την εξεταστική του εαρινού εξαμήνου του 2020, συνεχίζετε να δεσμεύεστε από αυτή και δε χρειάζεται να την επαναλάβετε. Εάν θέλετε να αρθεί η αποδοχή των όρων, παρακαλώ επικοινωνείστε με τη Γραμματεία

Με την αποδοχή των όρων του κανονισμού αποκτάτε πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων της πλατφόρμας econ_classes και δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ECON_CLASSES ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ. 

Δείτε το πλήρες κείμενο του Κανονισμού των Εξ Αποστάσεως Εξετάσεων που εγκρίθηκε από τη Συνέλευση του Τμήματος.

Πλήρης πολιτική

Δηλώνοντας ότι συμφωνείτε (μπλε πλαίσιο στο τέλος αυτής της σελίδας) συνεπάγεται ότι συναινείτε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ  στους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε το Τμήμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Ειδικές πληροφορίες για τον τρόπο εξέτασης θα αναρτηθούν και στο χώρο του κάθε μαθήματος στο econ_classes,  ακόμη και αν ο διδάσκων/διδάσκουσα επιλέξει μεθόδους εξέτασης και εκτός της πλατφόρμας econ_classes (π.χ. μέσω Zoom/WebEX ζωντανή εξ αποστάσεως εξέταση) - οι σχετικοί σύνδεσμοι θα αναρτηθούν στο χώρο του μαθήματος στο econ_classes.