Κατάλογος ενεργών πολιτικών

Όνομα Τύπος Συγκατάθεση χρήστη
ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2020-2021 Πολιτική ιστοτόπου Όλοι οι χρήστες

Περίληψη

Η εξεταστική περίοδος του Ιανουαρίου 2021 ξεκινάει τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώνεται Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021. Οι εξετάσεις των μαθημάτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της εξεταστικής Ιανουαρίου  θα διενεργηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως.  Από 19/12/2020 η πρόσβαση στο econ_classes (moodle) καθίσταται εφικτή μόνο μετά την αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων του Κανονισμού εξετάσεων και σας δεσμεύει για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Πλήρης πολιτική

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ για τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις που θα διεξάγει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών εξ αποστάσεως κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα econ_classes γίνεται μόνο μέσω του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Όσοι/όσες δηλώσατε αποδοχή των όρων για τις εξεταστικές του προηγούμενου έτους χρειάζεται να την επαναλάβετε - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ.

Με την αποδοχή των όρων του κανονισμού αποκτάτε πρόσβαση στο υλικό των μαθημάτων της πλατφόρμας econ_classes και δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις.

ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ECON_CLASSES ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. 

Η σχετική δήλωση αποδοχής εμφανίζεται μόλις εισέλθετε στην πλατφόρμα

Δηλώνοντας ότι συμφωνείτε (μπλε πλαίσιο στο τέλος αυτής της σελίδας) συνεπάγεται ότι συναινείτε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ  στους όρους και τις προϋποθέσεις που έθεσε το Τμήμα για τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Για τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν αποκλειστικά εξ αποστάσεως, η δήλωση αποδοχής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή της εξέτασης του πρώτου μαθήματος που θα συμμετάσχετε.